Måsten....

Måste städa mitt rum, packa min väska nu och fixa nödvändiga grejer till resan, göra klart de sista skolupgifterna. Stress stress.



I have big plans

När ska man bete sig som vuxen????
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Vilken skön vän jag har (allhamdullilah) när jag kom till skolan fick jag en morotskaka av min bebe. Bra sätt att starta en skoldag på. Hahaha onödigt sak.

http://www.peraqua.com/files/big_images/referenzanlagen/referenzanlage4_Jumeriah-Beach%20Hotel.jpg

Visst önskar man att man var i värmen istället för denna kylan? 6 dagar kvar inshallah


Anywho!


Idag fick jag reda på något hemskt och tragiskt sak som har hänt. Inshallah det kommer att ordna sig. Så jag hade en sån dålig känsla när jag var påväg till sista lektionen (gympa) och ville inte ens gå. Gick iallafall. Vi hade en yanni en "vikarie" och vi var typ fyra personer. Det blev iallafall en värd gympa lektion, innebandy på 4pers! Blev till as hög musik och dansa omkring istället !!

Måste plugga nu.
Kommer med tips för att göra plugg lite "roligare"  senare eller imorgon!

Ciao
sweethearts.




 





Shopping + Victoria Secret Fashion Show

Hellu darlings!

Igår och idag har det shoppats en hel del. Min säng är utspritt fullt med nya kläder. Hittade en hel. Vill ni att jag ska lägga upp det jag har köpt? Kan säga att det är en HEL del.
Det är väl inget mer än det. Kommer iallafall inte på något nu.

Anyways igår kunde jag inte kolla på Victoria Secrets fashion show, eftersom jag la mig innan det sändes. Men såg den idag  istället. Om ni inte har sett den kan ni se den här.

VICTORIA SECRET FASHION SHOW!



RSS 2.0