Ain't nobody who's as good at what I do

Jag har vart lite off från bloggen eftersom jag hade ett par saker att ta hand om. Men nu är jag tillbaks!
Nu ska jag stänga av allt onödigt och läsa igenom min ansökan till läkarutbildningen. Inshallah kommer jag in till höst. Därefter ska jag läsa min bok med en kopp varm choklad under min filt.

"You can become what ever you want to, if you just want it bad enough"






VS Angels

Om fem dagar är det Victoria Secrets fashion show. Längtar.




I'll be in the sky

Det är först nu jag kollar in bloggen.
Var hos min bebe  och fixade oss innan vi gick ut.

Det blev ett lyckad kväll med massor av festande, massor av sköna människor, skön musik (allt från vanlig amerikansk musik till arabisk och somalisk musik) fullt av dance och freakouts, fullt med god mat och dessert. Är fortvarande på dance mood.

Jag glömde min kamera hemma, så har inga bilder nu. Jag lägger in de när jag får de.
  • På väg hem
När vi väntade på bussen såg vi en äldre man som rappade och en äldre kvinna filmade medans två små barn dansade i bakgrunden med ballonger, vi kunde inte sluta skratta.
Detta är bara en liten del av allt som har hänt ikväll!

Vad gjorde ni ikväll då?



It's this path I choose to go

Det är äntligen fredag :D

Jag ska städa mitt rum och göra det mysigt med doft ljus osv... Sen är de spa time, efter det är det mys &  gottis framför Greys och filmen Easy A.

Idag kan inte räknas som en skoldag för min del. Det ända lektionen vi hade var bio (Bio med skolan brukar inte vara roligt. Man brukar gå & se en tråkig eller deprimerande film, men den här filmen var faktiskt spännande och rätt bra).
Efter bion drog jag och mina älsklingar in till stan och käkade på MAX ( På reklamen säger dom att det är Sveriges godaste hamburgare, och det är faktiskt sant. Ska börja äta där med mina babes nästa gång vi käkar ute.)

Prendre soin

X


You're the best damn girl in the whole wide wold

Håller på att skriva engelska film recension nu. Men tog ett lite "rast" för att kolla på facebook osv...  Och gick på bloglovin och såg att några av mina favorit bloggar har uppdaterat. Det är tragiskt faktiskt att man blir glad för något sånt, när man är jätte trött och inte orkar med något än att sitta framför datan, och kylan gör inget bättre heller.

Ska allafall ta mig i kragen och fixa några nödvändiga grejer efter jag har gjort klart läxan. Sedan fixa något nyttigt snacks och kolla på någon serie

http://irmash.blogg.se/images/2009/6a00e54ef9645388340105371b419d970b-800wi_33382447.jpg



Good night chéris

Pratade nyss med en kompis som jag inte har träffat på riktigt sedan tre år. Vi planerade fika osv... Men det var alltid något som kom i vägen. Efter ett långt samtal så bestämde vi oss att träffas på Lördag.
Alltså vad lätt man tappar kontakten, och jag ska ju ta studeten i år och alla ska göra sitt eget och vissa ska resa och plugga utomlands osv...



Sunkissed skin

Nu är det inte långt kvar tills jag reser. Jag längtar verkligen. Har hämtat ut mitt pass idag och köpt resväska.
Tre veckor kvar chéris. Nedräkningen kan börja!

http://www.eltourismo.com/wp-content/uploads/2009/09/Sheraton-Abu-Dhabi-Hotel-Resort.jpg


Hotness till MAX

I LOVE her shoes.


Get a life and stop bothering mine

Har vissa människor inget liv? Det är någon som fortsätter att ringa mig på dolt nr och lyssnar på. Hatar när sånt händer. Personen har antagligen inget liv att han/hon inte har något bättre för sig eller är så desperat på att höra min röst, varför annars slösa sin tid på sånt egentligen?


Eid Mubarak everybody

Bra start att ens frukost blir choklad tårta.

http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Health/Images/chocolate-cake.jpg



RSS 2.0