Go to another world in few minutes

Jag älskar kura ihop till en riktig bra bok



pic: By me


Laughing makes you beautiful

Jag är hemma förtillfället skall strax dra till skolan. Det känns inte ens värt att gå nu. Hur som helst här är en rolig video att starta måndagen med. Och plz se klart hela videon.  




Just the usual

Kom precis hem från promenad i det kalla vädret med broshan och syrran. Hur som helst nu ska jag plugga och där efter se No ordinary family, och om ni letar efter en rolig bra serie att skratta konstant till (vilket är svårt nu för tiden att hitta en riktigt bra rolig serie) så ska ni se  worst week


Sleep tight

Känner mig riktigt trött just nu. Ska gå lägga mig snart först läsa min bok innan jag somnar. Min dag bestod mesta delen av jobbet, sjukhuset, städning inte en speciellt rolig fredag. Hur som helst så fick jag mycket gjort och imorgon inshallah så är det "slappna av dag" se på någon film, läsa för nöjes skull, äta gott, spa time osv...

Ha en godnatt sömn 

2011-03-26 @ 00:00:33

give it up to grow up

När jag kom till jobbet idag sa min chef att jag inte behövs nu och att jag kan komma in senare. (Funderade i en stund om jag skulle gå eller inte. Så ringer chefen)

Så istället gick jag till statsbibloteket för att låna några böcker.

Jag hade eller snarare skulle ha en lektion men när jag gick till skolan så var den inställt. Jag behövde egentligen inte ens gå hemifrån imorse. 


Här är iallafall en fin kalender jag köpte för några dagar sedan (klicka på bilden)



Jag fick hem något i posten. Lägger ut bilder senare.






2011-03-24 @ 17:37:29

My day

Måndagen började bra, vaknade hade en riktig onyttigt frukost med brushan o syrran. Därefter gick jag till skolan och läraren var sjuk så jag, Sara och A gick till stan som var stängt, så A gjorde sin grej sedan satte vi oss i burger king i centralen, och sedan gick vi tillbaks till skolan.

Hade min favo lektion nämligen psykologi (älskar att diskutera hur folk tänker och varför osv...) Riktigt intressant.

Hur som helst så spenderade jag resten av dagen med mina tjejer. Pratade, skrattade osv... Från ingenstans så kommer tv4 nyheterna och vill göra intervju med oss. Alla vi börjar stirra på varandra. Jag tackade nej ofc men A o M gjorde det som jag såg på tv för en stund sen, och gissa vem de öppnade nyhterna med? Jo JAG dock kunde man inte se min ansikte eftersom jag försökte undvika kameran. pheew!


Idag tänkte jag köpa och prova student kläningen jag ville köpa! Men det blev inte så. Inshallah så köper jag den imorgon om den är lika perfekt i verkligheten som på bild!

 

Ciao

2011-03-14 @ 20:37:15

Dear diary...

 

lovely


RSS 2.0